štvrtok 20. júna 2024

NEnákupy / máj 2024

Po dlhej, predlhej pauze, ktorú som strávila s motorkou, prirastenou k zadku, sa vám hlásim s novým článkom s nákupmi za minulý mesiac. A priznám sa dobrovoľne, už som mala ozaj absťák! Napriek tomu, že tentokrát veľmi o čom písať nebude, ha ha.

saveonbeauty kozmeticke prirastky za maj
 

V máji som – ako sa už pomaly tradíciou stáva – nemala na nakupovanie kozmetiky ani čas, ani peniaze a v podstate ani len to pomyslenie. Podarilo sa nám precestovať 9 krajín a ako bonus som si stihla vďaka mojej moto vášni odpáliť foťák na mobile, takže viete si predstaviť, kde Kocúrovi stála hlava.

Napriek tomu, aspoň niečo som stihla v máji aj odfotiť aj nakúpiť :) a to vám tu teraz aspoň zbežne ukážem.

saveonbeautyblog in news maj 2024

V máji mal v rámci mojich kozmetických nákupných aktivít absolútnu prioritu Larens. Doplnila som zásoby predovšetkým mojich overených kúskov, ktoré vám tu hádam už ani linkovať nebudem, keďže ich všetci veľmi dobre odo mňa poznáte. Jedinou menšou zmenou bolo rozkúskovanie môjho milovaného Biopeptide Serum spreja na 5 malých kúštičkov :). Uznávam, je to „maximálne“ ekologické... ale zato o to praktickejšie :) a cena vychádza rovnako ako pri veľkom balení - ocenia hlavne tie z vás, čo veľa cestujú a potrebujú sa baliť ozaj minimalisticky.

Tak okej, to je všetko. Dúfam, že stihnem do konca mesiaca ešte aspoň článok so spotrebovancami a vytvorím tak nový rekord na tomto blogu v NEpísaní!

No, hádam to chvíľku prežijete... :)


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Jani na niečo nové od teba som čakala, milujem tvoje články takže hoci pomenej ale hlavne nech sú
    Tiež dovolenkujem ale ja som aj kozmetiku nahanala
    . Milujem kozmetiku v zahraničí ten výber.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc, posnažím sa :) Polovicu mája som strávila cestovaním a prakticky bez internetu, snáď už to bude lepšie 😊…

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...