nedeľa 30. júna 2024

Spotrebovanci / máj 2024

Len tak tak, ale stihla som – dávka spotrebovanej kozmetiky za máj a zopár mojich definitívnych verdiktov. Zdá sa, že som ešte viac zkonzervovatela, keďže drvivá väčšina produktov sú stálice. Kocúr asi starne, jednoznačne.

spotrebovana kozmetika maj 2024 recenzie
 

A ako vždy, začneme nalinkovaním recenzií na stálice BOROTALCO Pure deodorant, LARENS GLA pleťový krém, CIEN sprcháč, BEAUTY OF JOSEON espéefkoCATRICE korektor. Toto všetko absolútne zbožňujem a kupujem stále dookola.

Ako je to so zvyškom?

 

NEOSTRATA Skin Active Retinol Repair Complex

Moja prvá skúsenosť s retinolom dopadla nie až tak ideálne, ale popravde, čakala som aj horšie! Ha ha... Nemôžem povedať, že by moju pleť tento nočný krémik/sérum dráždilo, ale takmer po každom použití som sa na druhý – tretí deň kúštik zošúpala – čo nevyzeralo práve gustiózne pod mejkapom, že. S produktom som kvôli tomu /logicky/ mala problém s pravidelným používaním a preto si myslím, že som sa mohla dopracovať k ešte lepším výsledkom, keby mi to šúpanie sa nevadilo!

Na druhú stranu, efekt tam rozhodne bol a s retinolom pokračujem. Aj keď aktuálne od inej značky.

Recenzia tu.

saveonbeautyblog out news maj 2024

 

AUSTRALIAN BODYCARE Hyaluronic Serum

Celkom fajn hydratačné sérum, ktorého jedinou slabinou bol výrazný čajovníkovoolejový odér. Občas mi nevadil a pripomínal ranú pubertu, keď som ho používala na litre, občas som mala ale predsa len slabé chvíľky, keď mi liezol na nervy. Osobné preferencie, momentálne nálady... chápete.

Recenzia tu.

 

BOROTALCO Invisible deodorant

Napriek oficiálnemu označeniu za mňa jednoznačne antiperspirant a nie deodorant. Okrem solí hliníka obsahuje aj nejakú púdrovú zložku a mal by teda pôsobiť aj proti poteniu, nielen proti nežiadúcemu odéru.

Za mňa takto: Nefunguje! Ani proti poteniu a ani proti smradu. Nekupovať. Nepotrebujete.

 

Amen. 


- Kocúr -

3 komentáre:

  1. Borotalco som si kupovala uz dlhsie, bola som spokojna... Ale poslednu dobu cista katastrofa, som si myslela, ze sa asi viac potim, ked nepomaha. Ale neni chyba teda vo mne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. BOrotalco a nefunguje? No tak to som prekvapená. Ja mám celkovo radšej produkty bez hliníkových solí, všetky ostatné robia taký ten betónový pocit v podpazuší. Aj keď terza mám dosť antiperspirantov, podostávala som tak čo s nimi a na leto je to asi aj lepšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu je niekoľko odporúčaní na produkty, ktoré by ste mohli vyskúšať a spotrebovať do mája 2024, založené na rôznych kategóriách starostlivosti o pleť, telo a kozmetiku. Môžete si vybrať z týchto produktov a pridať ich do svojej každodennej rutiny.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...