utorok 9. júla 2024

LARENS Neuropeptide Gel Eye & More / Čo mi bol čert dlžen?

No jo, opäť raz sa zadarilo. Jedna z mojich naozaj obľúbených značiek, LARENS, prebalila môj obľúbený produkt z blbého obalu do ešte blbšieho obalu a ja si teraz idem struhnúť jednu ódu na tento maximálne zavrhnutiahodný počin.

LARENS Neuropeptide Gel Eye & More.

larens kozmetika recenzie
 

Ženy, toto je tak skvelé patladlo na oči! Na trhu ho má značka už naozaj dlho a ak si chcete pripomenúť, ako som si zafrfľala na to staršie balenie, kuknite sem. Účinkami ale ide o jedno z najlepších očných sér, aké som skúšala – sérum gélovité, ale takmer olejovej konzistencie, ktoré môžete používať aj samostatne a aj v prípade, že máte pod očami Saharu.

Inovovaná verzia tohto produktu je ešte lepšia! Mám taký dojem, že má trošku tmavšiu farbu a ešte „olejovejšie“ zloženie /pozor, nemyslím mastné!/ a má ešte silnejšie účinky!

Sérum na lokálne použitie, určené na očné okolie a mimické vrásky, obsahuje komplex biologicky aktívnych peptidov rybieho kolagénu a nám už známy SYN-AKE neuropeptid, napodobňujúci účinky jedu zmije, ktorý uvoľňuje a tlmí svalové kŕče. Zloženie zabezpečuje pre pleť tiež vysokú dávku hydratácie, zosvetlenie tmavých kruhov pod očami a odstraňovanie opuchov.

Čo sa zloženia týka, zdá sa mi v podstate totožné s pôvodnou verziou, detaily omrknite smelo tu.

saveonbeauty larens neuropeptide gel zlozenie


Ako som už spomenula, toto sérum je fakt brutálne! Očné okolie napumpuje vlahou, posilní a vyhladí pleť pri zachovaní absolútneho užívateľského komfortu. Rozhodne ho používajte všade! A pod oči kľudne aj samostatne, nie je potrebný krém na vrch. Nemám čo dodať, je to skrátka bomba.

Čo dodať mám ale k tej „technickej“ stránke.

Ako som už tiež spomenula, pri pôvodnom balení gélu som si trochu zafrfľala na balenie. Zdalo sa mi zbytočne prekombinované – ale verte, že to bol len slabý odvar toho, čo nastalo teraz.

Toto balenie pre tento typ produktu musel vymyslieť čistý mentálny atlét. Nie som úplný laik, čo sa používania kozmetiky týka a logicky aj tých obalov som za svoj život pootvárala celkom dosť. Napriek tomu, hneď na prvú sa mi podarilo nie dať dole vrchnák, ale rovno odšróbovať celú vrchnú polovicu balenia. Takže nielen, že som si spôsobila traumu tým, že som uvidela ten žalostne malý obsah produktu vo vnútri /15 ml/, ale ešte som si tam aj pustila vzduch - čo teda pre mňa bola ešte väčšia trauma!!! Lebo ak do niečoho, čo sa tvári vzduchotesne, neplánovane pustíte vzduch, zákonite produkt musí prestať účinkovať a spôsobí vám minimálne oslepnutie na jeden a pol oka!

larens neuropeptide gel recenzia

Ďalšia vec, to balenie, kde vytlačíte hmotu na povrch jednoduchým stlačením a elegantne zotriete prstom, nemôže fungovať pri sére o takom žalostne malom objeme, ktoré máte patlať na seba v malých množstvách. Pri tej polofunkčnej pumpičke vám totiž raz vybehne na svetlo božie nič a raz polovica obsahu balenia! A to úplne že chcete, že jo...

Tragédia, milé moje, čistá tragédia. A pritom ten produkt je tak úžasný!

No nič, pevne verím, že nebudem jediná, čo sa ohlásila a výrobca sa zamyslí nad zjednodušením balenia tohto produktu. Pretože kua, menej je minimálne v tomto prípade určite viac!

Ak by som vás neodradila, zoženiete tu :D a nech sa páči aj zľavový kód: 5HYCWNWMCK. Platí na úplne celý nákup v e-shope.

Amen. 


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...