utorok 2. júla 2024

NEnákupy / jún 2024

Moje júnové nákupy sa niesli tentokrát výlučne v  duchu kórejskom. Musím sa pochváliť, že som sa celkom držala na uzde a nebyť jednej super akcie – poznáte to – kúpila by som toho ešte menej! No napriek tomu som rada, že sa zadarilo.

saveonbeautyblog kozmetika novinky jun 2024
 

Aby som teda bola úplne presná, dve veci z tejto – na moje pomery chudobnej – nádielky som dokonca dostala na testovanie, ha ha. Vecičky od pre mňa novej značky SKIN1004 som si vybrala na testovanie z Elnino a už čoskoro si prečítate, čo nekalé si o produktoch myslím :).

Očný krém od PURITO bol produkt, ktorý som nielen fuckt že potrebovala, ale som po ňom aj dlho pokukovala. Nemôžem si pomôcť, kórejská kozmetika pre mňa predstavuje absolútne topkový pomer medzi kvalitou a cenou – alebo skôr, kvalita vysoko prevyšuje cenu! Na tento produkt tiež budete mať čoskoro recenziu, to by som si v živote neodpustila.

saveonbeauty korejska kozmetika nakupy


Posledným úlovkom boli moje milované patladlá od milovanej značky BEAUTY OF JOSEON. Kultové espéefko, ktoré skrátka
je najlepšie na svete a sérum s niacínamidom, ktoré som mala v miniatúrke a bezvýhradne som sa do neho zamilovala! Oba produkty som uchmatla za brutálne ceny v tomto e-shope a po prvej skúsenosti s ním môžem nákup len odporúčať.

No a verte či nie, to je všetko. Naozaj sa snažím sekať dobrotu a na moje prekvapenie sa mi celkom darí, ha ha.

Čím ste si urobili radosť vy? 


- Kocúr -

1 komentár:

  1. Vidím, že aj Elnino už má širokú ponuku kórejskej kozmetiky. To sa teším a na túto SKIN10004 som musela okamžite mrknúť a veru, vedela by som si vybrať. Už teraz som zvedavá čo napíšeš.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...