streda 31. júla 2024

Spotrebovanci / jún 2024

Ako vždy, aj tento mesiac tu máme povinnú dávku spotrebovancov za mesiac uplynulý. Pokúsim sa to príliš nenaťahovať, keďže tentokrát tu máme celkom dosť novinkových produktov, ku ktorým sa budem vyjadrovať trochu obšírnejšie.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika jun 2024
 

Začnem tradičným nalinkovaním stálic, ktoré pre dnešok zastupuje iba GEEK & GORGEOUS Mighty Melt Cleansing Balm. A my môžeme plynule prejsť k „novinkám“.

 

LANEIGE Lip Sleeping Mask, verzia Mint Choco

Jeden z objavov roka! Ak ste balzamový fajnšmeker, toto rozhodne neobíďte. Iste, Rosebud balzamy sú Rosebud balzamy, ale toto je tiež výborné! A nahradí vám to aj lesk na pery – keby bola táto info pre vás podstatná.

Mám doma ešte tri ďalšie príchute a btw, miniatúrky bohato stačia!

Recenzia tu.

 

LARENS Neuropeptide Gel Eye & More

Tento krém, presnejšie jeho obal, som sprdla v recenzii len prednedávnom, takže si ho pokojne pripomeňte tu. Ak by trochu zjednodušili to balenie, rozhodne by som kúpila opäť, lebo je výborný! Prekombinované polofunkčné balenia ale vedia znechutiť natoľko, že v aktuálnom stave opakovane kupovať skrátka nebudem.

saveonbeautyblog out news jun 2024

ORIGINAL BOTANIC For Women Total Repair šampón

Vecičku som dostala ako darček k nákupu u Annemarie Börlind. Ten šampón bol naozaj výborný! Mal prírodné, vegánske zloženie, krásne voňal, nebol extra hustý, ale penil a umýval výborne a bol priam rozprávkový na suchých vlasoch! Vrelo odporúčam.

 

ZIAJA Intima s kyselinou mliečnou

BALEA Pink Grapefruit sprchovací gél

K obom produktom nemám veľmi čo povedať – boli štandardne dobré, štandardne lacné a sprcháč celkom pekne voňal. Pokojne by som ich spotrebovala opäť, ale zas natoľko nezaujali, aby som ich nutne potrebovala zasa kupovať!


Šípkový krém

Na záver malý bonus v podobe krému, ktorý vyrobila kamoška. Bol to jej prvý pokus so zrejme trochu vyšším obsahom včelieho vosku, takže krém bol až príliš tuhý, ale dalo sa to v dlaniach rozmasírovať, potažmo roztopiť a následne naniesť na pleť.

No a napriek tomu, že mi to vždy umastilo vlasy, efekt toho krému bol naozaj dobrý!

Už testujem ďalšie verzie :).

 

Amen. 


- Kocúr -

1 komentár:

  1. Skvelé, že kamoška vyrába kozmetiku. Ja som ju jeden čas vyrábala tiež, hlavne mydlá a telové krémy a rôzne iné telové produkty. No avšak je s tým dosť roboty a nakoľko to príliš nebolo komu rozdávať tak som s tým aj skončila.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...