utorok 20. augusta 2024

LARENS Lifting Detox +/ Testujem nový krém od môjho lovebrandu!

Presnejšie, už som dotestovala. Larens prednedávnom vyrukoval s novým pleťovým krémom a bolo len otázkou času, kedy Kocúr podľahne volaniu nákupného košíka. Pretože Larens a pleťové krémy, to je skrátka rozprávka a dnes, už po spotrebovaní, mám pre vás plnohodnotnú recenziu.

LARENS Lifting Detox+ Face Cream.

larens lifting detox pletovy krem recenzia
 

Takže v skratke. Ide o krém s intenzívnym liftingovým a detoxikačným účinkom pre starostlivosť o unavenú a suchú pleť, ktorá vyžaduje spevnenie. Krém obsahuje okrem iného extrakty z rias spirulina a chlorella, bohaté na chlorofyl, ktorý detoxikuje, čistí a dodáva bunkám vitalitu.  Ak vás to zloženie zaujíma do posledného detailu, kuknite sem.

Krém je naozaj zelenej farby – off course, na ksichte to nevidno, nemusíte sa obávať, že budete vyzerať ako žaby – je trošičku tekutejšej konzistencie, ale na moje prekvapenie je celkom dosť výživný! Vstrebáva sa bez problémov a tiež funguje výborne pod mejkapom aj espéefkom.

saveonbeautyblog larens kozmetika recenzie


Ja už mám spotrebované celé balenie a musím povedať, že krém je naozaj skvelý! Môj suchý ksicht ho toleroval absolútne dobre, pleť bola počas jeho používania hydratovaná, vyživená a rozžiarená.

Poďme k negatívam.

Tak predovšetkým, balenie má závratných 30 ml – čo pri cene bez zľavy nie je teda žiadna sranda! Druhá vec, krém mi smrdí. Ha ha. Prvé sekundy sú okej, vy ste nadšené z tej jemnej vône, nápadne pripomínajúcej klasický Lifting krém od Larens, po pár sekundách ale už ucítite smradľavé ponožky, v ktorých niekto zabudol cukrík, aj em sory! Akože ja som v tomto smere dostatočne odolná a som ochotná na sebe zniesť hocičo, ak to má mať skvelé účinky a necítia ten odér zo mňa druhí, že. Ale je mi jasné, že niekomu by to ozaj mohlo vadiť a som prekvapená z toho, že výrobca je schopný prilepiť na stránku info o jeho relaxačnej vôni!

Ha ha PART 2.

saveonbeautyblog larens kozmetika zlozenie


No, pripúšťam istú
minimálnu možnosť, že som mohla mať len pokazený kus, ale úprimne, pochybujem o tom, keďže všetky ostatné vlastnosti boli v užívateľsky stopercentnom stave!

Ak sa ma teda spýtate na finálny verdikt, áno, krém by som si pokojne kúpila opäť. Čo ma trochu odrádza, to je pomer objem – cena, keďže na e-shope zoženiete rovnako kvalitné krémy o väčšom objeme, ale v globále musím uznať, že Larens opäť nesklamal.

Ak by ste mali chuť vyskúšať čokoľvek, čo nájdete v e-shope /nielen kozmetiku/, nech sa páči zľavový kód 5HYCWNWMCK, platný do odvolania.

Amen. 


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...