utorok 6. augusta 2024

NEnákupy / júl 2024

Letné prázdniny sa nám neúprosne prehupli do svojej druhej polovice. Off course, ako pracujúceho človeka ma to príliš neprdí  /ako motorkárku už trochu áno!/, každopádne najvyšší čas zosumarizovať nákupy za júl.

A keďže toho nebolo zrovna málo, s ceeelkom maličkými výčitkami svedomia sa vyjadrím len k tým najzaujímavejším veciam.

kozmeticke nakupy za jul 2024
 

Z wishlistu som si konečne odškrtla svoj asi momentálne najluxusnejší kúsok v podobe pastelky od BOBBI BROWN v odtieni Golden Pink. Ako moc tento produkt uctievam, o tom ste si mohli prečítať v tomto článku a na našom vrelom vzťahu sa nič nezmenilo ani po takmerspotrebovaní miniatúrky!

saveonbeautyblog bobbi brown recenzie


Menším megalomanstvom zaváňa kúpa troch curaproxiek s maličkými zubnými pastičkami v troch úchylných príchutiach. Nie, nepreferujem ich ani ja, už roky som verná v podstate jednej značke, ale tomuto som akosi nevedela odolať.

Rovnako som nevedela odolať ani ďalšiemu BLISTEX balzamu do mojej opäť raz expresne sa rozširujúcej zbierky balzamov na pery. A najmä, Kocúr si zaumienil, že vyskúša úplne všetky balzamy na pery tejto značky. A to keď si Kocúr niečo zaumieni... Ha ha.

saveonbeautyblog blistex balzam na pery recenzie


Ak by som mala označiť moje najprepotrebnejšie kozmetické produkty na leto, asi by to boli telové mlieka a samoopaľováky na ksicht. Svoj tradičný repertoár som trochu oživila, okrem mliečka od DOVE dokúpila aj NIVEU a hlavne, rozhodla som sa čeknúť samoopaľovacie kvapky od St. Tropez! Mám skrátka v lete príliš bledý ksicht oproti zvyšku tela a keďže dosť často chodím aj bez mejkapu, jedinou záchranou pre mňa je tento typ samoopaľováku – primiešam do pleťového krému alebo espéefka a hotovo. Uvidíme, ako obstojí táto novinka a či sa rýchlosťou blesku nevrátim k mojej osvedčenej stálici!

saveonbeautyblog in news jul 2024


Na úplný záver spomeniem ešte patladielka v zostave krém na ruky, balzam na pery a deodorant, ktoré stáli dokopy asi 6 éčok a ktoré som si priniesla z dovolenky na Cypre. Prepašovala. Doslova. V príručnej batožine schované a ja pripravená zahrať pred cyperskou žabou scénu v štýle ou maj gaaad, aj frgot, ajm sory!

Nebolo treba. Cyperské žaby naše tekutiny nezaujímali a doteraz ľutujem, že som na úkor kozmetiky nezobrala z domu slivovicu.

No neva.

Čo vy a nákupy na dovolenke? Holdujete alebo máte ako ja bruchabôľ, keď vidíte v dovolenkových destináciách obchody so suvenírmi? 


- Kocúr -

1 komentár:

  1. Ja kozmeticke dovolenkove nákupy milujem. Su to veci co u nas nekupit a ja sa na dovolenkach zameriavam hlavne na také. Inak ma suveniry okrem symbolickej magnetky prilis nezaujímajú

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...