pondelok 26. augusta 2024

Spotrebovanci / júl 2024

Zasa raz tu máme mesiac, keď Kocúr nestíha a vy si budete musieť s najväčšou pravdepodobnosťou prečítať tento mesiac len dva pravidelné články a niečo málo navyše. Povinnosti sú povinnosti, že jo.

Dnes spotrebovanci a paradoxne veľmi struční!

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie
 

Ako vždy, ani teraz si neodpustím nalinkovanie mojich kozmetických stálic typu LARENS Biopeptide Serum spray o počte dva kusy, MAYBELLINE riasenka či sprcháč od CIEN. A tradaaaa, rýchlosťou blesku sme sa dopracovali k novinkám, ku ktorým sa musím vyjadriť bližšie a tie budú o priam závratnom počte tiež dva kusy! Nonsens čistý toto...

saveonbeautyblog out news jul 2024

 

LARENS Lifting Detox+ Face Cream

V poslednom článku som mu venovala samostatnú recenziu a keďže bola písaná už po spotrebovaní produktu, vlastne by som nemusela ani nič písať. Každopádne, krém bol skvelý, aj keď brutálne drahý a nad odérom Kocúr musel trochu krútiť ňufákom, ale v konečnom dôsledku by som bola rada, keby mi ho ešte niekto kúpil, ha ha.

 

MYDENTITY šampón

K tomuto ešte bude samostatná recenzia. Zatiaľ len toľko, odporúčam pre tie z vás, čo majú vlasy suché suché! Na tie moje bol už trochu too much...

 

No a verte či nie, to by sme mali všetko. Okrem nedostatku času začínam mať pocit, že asi Kocúr naozaj starne a čím ďalej, tým viac sa venuje nakupovaniu rokmi overených stálic. Ako ste na tom vy? 


- Kocúr -

1 komentár:

  1. Túto riasenku som milovala dlho, ale čo som ju mala naposledy akoby nemala ten efekt. No a s tými stálicami a nákupmi, podľa mňa máš také obdobie. Ja som ho mala a teraz mám znova chuť na nové produkty. Avšak sú oblasti, napríklad vlasy kde ma na nič nové nikto nedostane.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...