streda 18. septembra 2024

KORRES probiotická pleťová maska / Nový úlovok!

Teplejšia časť roka je neúprosne za nami, najvyšší čas rozšíriť svoj kozmetický arzenál o nejakú dobrú pleťovú masku! Pravda je, že až tak veľmi ako kedysi im už neholdujem a radšej investujem do dennej starostlivosti o pleť, zvyčajne takto začiatkom jesene ma to ale chytí. Vždy sa však snažím trafiť do kvality, aby celý proces občasného maskovania sa nebol len stratou času.

No a túto jeseň som sa rozhodla očekovať probiotickú pleťovú masku od gréckej značky Korres.

korres kozmetika skusenosti
 

Maska s pravým gréckym jogurtom v ozaj vysokej koncentrácii /v zložení sa nachádza na druhom mieste hneď za vodou/ obsahuje 94,6% zložiek prírodného pôvodu. Určená je na citlivú, dehydratovanú, matne a unavene pôsobiacu pleť, ktorej má dopomôcť k obnove rovnováhy, poriadne ju zhydratovať, upokojiť a dodať výživu.

K elegantnému, čisto pôsobiacemu baleniu máte pribalenú aj špachtličku, ktorú ja ale už tradične odkladám bokom a používam na aplikáciu radšej poriadne umyté ruky. Maska má výrazne krémovú konzistenciu, prirodzený, nikoho neurážajúci odér a dokáže pleť krásne schladiť.

korres pletova maska recenzie

korres probiotic superdose face mask recenzia

Aplikovať ju môžete dvoma spôsobmi – buď klasicky ako masku v hrubšej vrstve, necháte pôsobiť 10 – 15 minút a zmyjete alebo ju v tenšej vrstve môžete nechať pôsobiť celú noc. Pre zosilnenie chladivého efektu možno masku skladovať v chladničke.

Kocúr prekonal svoju prirodzenú lenivosť a vyskúšal oba spôsoby. Musím uznať, že efekt masky je skvelý v oboch prípadoch a rozhodne chcem vyzdvihnúť fakt, že tá hmota nerobí na ksichte absolútne žiadne problémy dokonca ani vtedy, keď to použijete ako podklad pod mejkap! Čo sa teda pri pleťových maskách tak často nevidí, že...

korres probioticka pletova maska recenzia


Po použití je pleť jemná, vyživená, príjemná na dotyk, oddýchnutá – teda presne všetko, čo od dobrej pleťovej masky očakávate!

Určite chválim objem 100ml, aspoň nemáte tendencie maskou šetriť.

Na záver pár teplých slov k cene – tá je za mňa absolútne primeraná a na Elnino ju viete zohnať asi najlacnejšie, ak by ste sa jej chceli pozrieť na zúbok zblízka. Chvalabohu, túto svoju voľbu teda neľutujem ani v najmenšom a teším sa, že mi bude nasledujúce mesiace robiť aspoň občasnú spoločnosť.


- Kocúr -

1 komentár:

  1. Táto maska vyzerá super Jani. Vidím, že už celkom ulietavaš na kórejskej kozmetike. Je to trieda, ja by som jej rada tiež znova zaradila viac.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...