nedeľa 29. septembra 2024

Spotrebovanci / august 2024

Tak si idem plniť svoje bjútyblogerské povinnosti takto na poslednú chvíľu a dnes budete čítať o tom, čo všetko sa mi podarilo spotrebovať v auguste. Ako sa už pravidlom stáva, aj tentokrát tu máme kopec stálic, ale aj nejaký ten kúsok, ku ktorému musím utratiť zopár teplých slov.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie
 

Začneme nalinkovaním stálic, o ktorých sa mi teda už ozaj po tých rokoch používania nechce rozprávať, ha ha – LARENS Biopeptide Serum Spray, FLORMAR base coat, BOROTALCO Pure deodorant, CLARINS samoopaľovací booster na tvár, GEEK & GORGEOUS Cleansing Balm, BALEA krém na chodidlá, DERMACOL micelárka.

No a môžeme ísť k jadru veci a začnem tým, čo mi k srdcu prirástlo najviac.

 

PURITO Dermide Cica Barrier nočný krém s ceramidmi

Milujem!!! Úžasne príjemný nočný krém s funkčným zložením, ideálny pre suchú pleť. Navyše má extra veľké balenie. Toto skrátka potrebujete a ja určite kúpim opäť.

Recenzia tu.

 

ORLY lak na nechty, odtieň For the First Time

Spotrebovala som moje prvé balenie laku, ktorý sa dostal do môjho top výberu za minulý rok a frčím na ňom v podstate permanentne. Iste, lak nie je úplne lacný, nie je ani úplne že megaveľký, ale je dosť kvalitný a ten odtieň, vážené, ten odtieň!!! Žiarivá, až neónková fialovo – cyklámenová ma obšťastňovala takmer celé minulé leto a neobjedla som sa jej ani tento rok! Mám nové balenie...

 

DERMACOL lak na nechty, odtieň Neon Jelly

Odtieňom tvrdo konkuruje laku o odstavec vyššie, akurát tento odtieň je viac do ružova. Opäť raz tu máme však zopár ale.

Napriek tomu, že je balenie také malé, lak pomerne rýchlo zhustne a nie ste schopné spotrebovať ho do dna. Off course, celé je to ozaj pidi a lakuje sa s tým dosť naprd, no ale to by sme ešte prežili, že. Ďalšia vec, čo ma neteší – je to limitka! Tento fakt ma istý čas nútil vytvárať si monštrózne zásoby, až kým neprišlo posledné ALE. Netuším, ako takéto fó páá môže nastať, ale nie všetky Neon Jelly laky majú rovnaké odtiene!!!

Posledná objednávka z e-shopu nemenovanej siete lekární došla už úplne iná – svetlofialková - a to ma dorazilo načisto.

saveonbeautyblog out news august 2024

 

SKIN1004 Hyalu – Cica Blue Serum

Príjemné a funkčné hydratačné sérum, ktoré by som ochotne ešte spotrebovala, keby mi ho niekto daroval. Okrem otrasného balenia, z ktorého sa vďaka tej gélovej konzistencii nedalo poriadne naťahať do kvapkadla, nie úplne príjemná mi bola aj tá konzistencia samotná. Teda, nie že by to bola nejaká vyslovená tragédia, uvedomila som si však, že mi najviac vyhovujú také tie vodičkovité séra. Takže, účinok dobrý, ale bolo tu príliš veľa ale.

Recenzia tu.

 

PANTENE Miracle Serum

Kondicionér, ktorý môžete používať aj ako bezoplachový krém na vlasy, sa dostal ku mne ako vianočný darček. Už pár rokov vlasovú kozmetiku z drogérky nekupujem, ale nemala som to srdce vyhodiť ho. Jeho spotrebovanie mi síce trvalo možno tak zo dva roky, ale verte či nie, ako krém na vlasy som si ho celkom obľúbila! Samozrejme, že dobrovoľne si ho kupovať nebudem, ale ak by ma jeho kúpou zasa niekto obšťastnil, fakt ho asi spotrebujem!

 

BOROTALCO Active Sea Salts Fresh antiperspirant

No takto. Guľôčky od tejto značky mám rada a používam v podstate permanentne posledné roky. Táto tiež pekne voňala, ale sorry, mám taký pocit, že až taká účinná nebola! Ani proti poteniu, ani proti nežiadúcemu odéru. Spotrebovala som, ale nabudúce určite nepotrebujem.

 

FLORMAR Extra Days top coat

Toto už nie. Účinok bol fajn, ale malo to presne taký ten fľoncavý štetček, aký nemám rada! Opäť, spotrebovala som, ale už mám doma moju overenú stálicu spomedzi vrchných lakov na nechty.

 

Amen. Pre august všetko.


- Kocúr -


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...