pondelok 7. októbra 2024

MAYBELLINE riasenky / Ktorá je lepšia?

Ou jééé, Maybelline riasenky vie, o tom netreba polemizovať. Ešte sa mi nestalo, že by som s nejakou šliapla vedľa, ale na druhú stranu, mám od tejto značky zopár stálic, ktoré nad ostatnými vynikajú.

Zároveň ale nikdy neodolám možnosti vyskúšať nejakú novú a dnes tu mám pre vás rovno dve. Novinkovú Lash Sensational Firework a trošku staršiu The Colossal Curl Bounce. Ktorá z nich mi prirástla viac k srdcu?

maybelline riasenky recenzie
 

No, začnime pekne po poriadku. Objemová Firework riasenka obletela blogosféru len prednedávnom, nadšené recenzie influenceriek sa hrnuli zo všetkých strán a to sa potom ťažko odoláva, že. Naopak, po Curl Bounce riasenke asi ani pes neštekol – aspoň teda moje radary nič nezachytili, je ale realita, že ja som v tomto trochu pozadu, ha ha.

Curl Bounce riasenka na rozdiel od Firework riasenky sľubuje dodať vašim mihalniciam nielen objem, ale aj vytočenie a práve z tohto dôvodu som sa rozhodla vyskúšať aj ju.

Bez zbytočných okolkov začneme tým najpodstatnejším – hmotou a aplikátorom.

maybelline firework riasenka recenzie

maybelline firework spirala recenzie


Firework riasenka má úzky plastový aplikátor s kratučkými štetinkami, čo mne osobne za obvyklých okolností vyhovuje. Menším neduhom tejto riasenky je to, že tá farba tento aplikátor dosť obalí a kým to pred aplikáciou pootierate do servítky alebo jednoducho o okraj tuby, celkom dosť sa namakáte! Okrem toho, aplikátor je naozaj výrazne ohybný a mám pocit, že práve toto nie je ideálne, ak máte riasy rovné ako pravítko a potrebujete ich čo najviac nadvihnúť.

Na druhú stranu, hoci sa môže po týchto infoškách zdať, že riasenka bude kvôli týmto vlastnostiam robiť na riasach doslova bordel, nie je tomu tak! S prehľadom dáte tri vrstvy, pri trochu opatrnejšej aplikácii si riasy nezlepíte a dokonca ich aj vytočíte!

Naopak, keď som uvidela aplikátor Curl Bounce riasenky, ostala som mierne konsternovaná. Kefka je klasická, síce ohnutá – čo má uľahčiť natáčanie rias - avšak dosť veľká. A dosť veľké kefy Kocúr nerád, to viete.

maybelline the colossal curl bounce riasenka recenzie

maybelline colossal riasenky skusenosti


Okrem toho, riasenka ako taká pôsobila už od prvého otvorenia o poznanie suchšie než Firework riasenka, čo zasa tiež nie je až taká výhra.

Vďaka čomu ale odpadá problém s nadmerným naberaním farby, že jo, aspoň nejaké pozitívum.

Zásadne som ale zmenila názor, keď som riasenku prvýkrát použila!

Táto riasenka, vážené, totiž robí vejáre a to s minimálnou námahou! Na rozdiel od Firework riasenky nemusíte čakať, kým vrstva trošku preschne, hneď za sebou môžete aplikovať 3 vstvy a nerobí to žiaden bordel! Za mňa veľká, veľmi veľká spokojnosť...

Ku cti obom riasenkám slúži to, že obe držia ako pribité a neodtláčajú sa ani na viečku, ani pod okom! Čo je v mojom prípade ďalší megaúspech...

No čo viac dodať... Ja mám teda nového favorita v podobe Curl Bounce riasenky, ale rozhodne stojí za povšimnutie aj nová Firework riasenka – ani s jednou nešliapnete vedľa. 


- Kocúr -

1 komentár:

  1. Firework som si tiež všimla, že je chválená. Maybelline riasenky sú ako píšeš v úvode perfektné a sú stávkou na istotu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...