štvrtok 3. októbra 2024

NEnákupy / september 2024

Septembrové nákupy sa tak trochu niesli v znamení mojej poslednej tohtoročnej dovolenky, kde som úplne odignorovala svoje zvyklosti nenakupovať nič vrátane kozmetiky.

Už roky sa držím zásady, že na dovolenke chcem oddychovať či už aktívne alebo pasívne a do týchto predstáv – podľa Kocúra – rozhodne nezapadá naháňanie sa po obchodoch a nakupovanie.

Že sa vám to zdá na bjútyblogerku divné?

saveonbeautyblog nenakupy september 2024

Počas podvečernej prechádzky mestom sme s kamoškou objavili balzamy na pery, ktoré sme si - samozrejme z neexistujúcich dôvodov - aj museli kúpiť. Ja som dala prednosť levanduli, maline a čučoriedke. Recenzovať vám to asi nebudem, konzistenčne z toho do kolien nejdem, ale krásne to vonia, takže som to off course potrebovala.

Čo som ale naozaj potrebovala – a toto je tá vec, pri ktorej si trieskam hlavu, že som nekúpila aspoň 5 kúskov – bol môj milovaný a večne vypredaný Balea krém na chodidlá s ureou, ktorý v chorvátskej Déemke mali, prosímpekne, za euro pade! Neviem, v akej dimenzii som sa práve nachádzala, keď som vhodila do nákupného košíka len jeden kus...

saveonbeautyblog in news september 2024


Ďalším „chorvátskym“ úlovkom bola moja signature vôňa, Paradiso od Roberto Cavalli. V skutočnosti som ju objednala na Elnino za rozprávkovú cenu, ale robila som to priamo na pláži, takže to beriem ako dovolenkový nákup, to vám musí byť jasné ako facka
.

Týmto by som teda ukončila moje nakupovanie v chorvátskych luhoch a hájoch a prejdime na slovenskú realitu.

Tú predstavujú hlavne moje ultimátne must-have produkty typu lak na nechty od Orly v božskom odtieni For the First Time, krém na vlasy od Olaplex, sprcháč z Lidlaodlakovač Sally Hansen.

saveonbeautyblog nova kozmetika september 2024


Na úplný záver som si nechala dve lahôdky. Prvá, zelený balzam na pery, ktorý vám ich natónuje, je z Temu a dala mi ho kamoška. Popravde, mňa by asi nenapadlo kúpiť to, ale uznávam – vonia to pekne, má to údajne prírodné zloženie a čo som vyskúšala, tak to bolo celkom fajn!

Za posledný úlovok môže tiež kamoška. Gélová „pečiatka“ na nechty od Catrice by vám mala uľahčiť vytváranie francúzskej manikúry - ktorú som, btw, nemala na nechtoch už roky, ha ha – a ja stále nie som dostatočne odvážna, aby som to vyskúšala! Napozerala som si síce zopár videonávodov na YouTube, ale tie zadrbané prsty od laku ma zatiaľ nijako nepresvedčili!

Schválne, ak ste to niektorá skúšala a viete, ako na to, dajte vedieť zvyšku sveta, ja nemôžem spávať kvôli tomu... 


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...