sobota 19. októbra 2024

Spotrebovanci / september 2024

September bol na spotrebúvanie kozmetiky relatívne bohatý. Okrem stálic sa mi podarilo doraziť aj celkom dosť noviniek z môjho kozmetického arzenálu, takže by sme si dnes k nim hodili malý pokec.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie
 

Hádajte, čím asi tak začneme? Off course, nalinkovaním stálic, ktoré milujem a mám doma skoro furt: LARENS Dermo Face Cream, LARENS Revital Men Face Cream Gel, ORIFLAME peelingový sprchovací gél malina – mäta, SALLY HANSEN odlakovač, DOVE telové mlieko.

A ako vždy, part two, pokračujeme novinkami v poradí od toho najlepšieho.

 

BEAUTY OF JOSEON Ginseng Moist Sun Serum SPF 50+

Za mňa super vecička, ktorá naozaj skvelo hydratovala a vďaka nemastnému zloženiu bola ideálna v lete. Napriek tomu, že moje srdce predsa len trochu viac piští po klasickom kréme tejto značky, na ktorom ma od prvého použitia odrovnala jeho šľahačkovitá konzistencia, rozhodne nemám ani k séru jedinú negatívnu pripomienku!

Recenzia tu.

 

THE ORDINARY Niacinamide 10% + Zinc 1% rozjasňujúce pleťové sérum

Ďalsí výborný a funkčný produkt, ktorý by som opätovne určite spotrebovala, ale nie som si istá, či si ho budem sama kupovať. Účinok bol síce super, ale furt sa neviem zbaviť pocitu, že toto skrátka bolo primárne určené na mastnejšie typy pleti a viac mi vyhovuje niacínamid v sére od jedného môjho nemenovaného lovebrandu, na ktorý ešte len bude recenzia.

Recenzia tu.

saveonbeautyblog out news september 2024

 

LACTOVIT LactoUrea sprchovací krém

Kvalitný sprcháč za rozumnú cenu, ktorý nevysušuje pokožku a celkom príjemne vonia. Viac k nemu asi netreba dodávať.

 

GREEN PHARMACY masážny olej spevňujúci

Veeeľmi príjemne voňajúci olejček za /doslova/ pár drobných. Tento konkrétne bol zmesou argánového, makadamiového a avokádového oleja a pokiaľ na olejoch fičíte, rozhodne môžem odporučiť. Ja kopem skôr za tradičné telové mlieka alebo krémy, ale vďaka tomu odéru som ho spotrebovala do dna a efekt bol naozaj dobrý!

 

MATRIX Mega Sleek šampón

Príjemné prekvapko za rozumnú cenu, recenzia napísaná už po spotrebovaní produktu. Rozhodne má moje požehnanie.

 

Amen.


- Kocúr -

1 komentár:

  1. Priznávam, že od značky Lactovit som nemala ešte vôbec nič. Mala by som to asi konečne napraviť.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...