nedeľa 13. októbra 2024

St. TROPEZ Self Tan Luxe Tan Tonic Drops / Najviac užitočný produkt tohto leta PART 2!

Tak si tu idem dnes po dlhšom čase opäť zaujúkať od nadšenia. Priznanie na úvod, som závislá od viacerých vecí – nielen, čo sa kozmetiky týka – ale jednou z tých najvýraznejších kozmetických závislostí je používanie samoopaľovákov na tvár. Keďže som závislá aj od nosenia prilby na hlave, ha ha, tak to ide tak nejako ruka v ruke.

Nalejme si ale čistého vína, tvár si neopaľujem v podstate vôbec a ešte pritom používam aj päťdesiatkové espéefká. Keďže zvyšok telesnej schránky je na tom ale podstatne inak... Ak to máte podobne, čítajte ďalej, lebo toto budete potrebovať!

st. tropez kozmetika skusenosti
 

Už zopár rokov mám v mojom kozmetickom arzenále tieto samoopaľovacie kvapky. Milujem ich efekt a fakt, že sú určené na miešanie do krémov či sér. Faktom ale je aj to, že nie sú úplne lacné a tiež nie sú úplne že skincare! Jo, obsahujú nejaké to aloe a glycerín, ale za mňa toto nie je nič, po čom by moja duša až tak veľmi pišťala.

A tak jedného dňa šťastnou zhodou náhod /poštovné zdarma na značku, ha ha/ som sa dopracovala ku kúpe Self Tan Luxe Tan Tonic Drops samoopaľovacích kvapiek od St. Tropez.

Kvapky môžete používať buď samostatne alebo primiešať do krému, na tvár alebo na celé telo. Ja vždy miešam. Výrobca odporúča 2 až 6 kvapiek v závislosti od toho, akú intenzitu odtieňa chcete dosiahnuť – to si už očekujete samé.

st. tropez samoopalovacie kvapky recenzia


Na rozdiel od kvapiek od Clarins tieto sú olejovitej konzistencie a pekne, jemne voňajú.

Dodanie bronzu ale nie je ich jediným benefitom! Okrem 100% prírodnej opaľovacej zložky obsahujú niacínamid, kyselinu hyalurónovú, vitamíny C a E a výťažky z echinacey a aceroly, takže dokážu vyhladzovať jemné linky, redukovať začervenanie a chránia pleť pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi. Vhodné sú pre všetky odtiene a tiež typy pleti, neupchávajú póry.

st. tropez self tan luxe tan tonic drops skusenosti


Ja mám už za sebou niekoľko mesiacov intenzívneho testovania a poviem vám, nemám väčšieho miláčika! Kvapky nie sú tiež úplne najlacnejšie, majú ale až 30ml a ja ich používam v menšom množstve už vlastne
celoročne, nielen v lete. Pleť chytí nielen peknú farbu, ale aj taký ten zdravý glow, že nemusíte nosiť ani mejkap! Absolútne to nefľakatí ani keď použijete viac kvapiek či keď ich primiešate do krému viac dní po sebe a rozumejú si s každým krémom vrátane gélovitých konzistencií či espéefiek. Za mňa – dokonalosť sama a rozhodne mám novú stálicu, bodka.

Používate aj vy tento typ produktov? 


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...